1,5 órás online workshop, ahol megoldásfókuszú szakember facilitálása mellett dolgozhatsz egyéni és csoportos formákban a saját egészségeddel, miközben biztonságos környezetben tanulhatsz olyanoktól is, akikkel valamilyen szempontból most éppen hasonló cipőben jársz…

Jó szívvel ajánljuk Neked ezeket az alkalmakat,

– ha már olyan sokat tudsz a táplálkozásról, táplálék-kiegészítésről, prevencióról és a különféle diétákról, hogy nem is tudod, mihez kezdj vele és merre tovább
– ha még csak mostanában vagy éppen most kezdett el foglalkoztatni a téma, és kevesebb felesleges körrel szeretnél arra haladni, ami a lehető leghasznosabb most a számodra
– ha már ismered a megoldásfókuszt, és szívesen ránéznél ezzel a szemüveggel az egészségedre is
– ha még soha nem hallottál korábban a megoldásfókuszról, de az egészséged érdekében szívesen kipróbálsz valami hasznosat

Olyan korban élünk, amilyenben senki előttünk. Bámulatos felfedezések az egészségügyben. Újabb és újabb gyógymódok és preventív megközelítések. Annyiféle diéta, hogy már összeszámolni sem tudjuk. Egyre jobban értjük azt is, hogy mi hogyan hat az emberre. Mégis számtalan egymásnak ellentmondó irányzat létezik egyszerre, és kialakult egy olyan egészségipar is, amely nemcsak termékeket, hanem azokkal együtt élet- és egészségfilozófiát is árul. Közben mi, emberek csak kapkodjuk a fejünket a médiazajban, és már abban sem vagyunk sokszor biztosak, hogy nem ártottunk magunknak valamivel, amivel éppen használni akartunk… Egyek ezt, egyek azt, erre van szükségem, arra van szükségem…egyre többen mondanak egyre több félét, és közben már nem is figyelünk arra, akiről ennek az egésznek szólnia kellene, önmagunkra.

 

yOuLution, szemléletformáló egyesület, coaching, coach, szemléletformálás, megoldásfókusz

Hogyan segíthet ebben a helyzetben a megoldásfókuszú megközelítés? Azzal például, hogy

 

– az embert, Téged tekint a saját ügyeid legjobb szakértőjének, aki képes megismerni és kompetens módon dönteni a saját egészségéhez kapcsolódó kérdésekben.
– segít felismerni, hogy nem általában a szakemberek, hanem Te magad mit tekintesz elég egészséges vagy éppen a lehető legegészségesebb állapotodnak.
– segít közelebb kerülni ahhoz, hogy mit is szeretnél elérni azzal, amit az egészségedért teszel.
– abban támogat, hogy felismerd és értékeld azt a sok mindent, amit az egészségedért már tettél, és el tudd dönteni, hogy mi az, amiből még többet szeretnél, és mi az, ami helyett inkább valami mást próbálnál.

Hisszük, hogy minél inkább képesek vagyunk érzékletes formában leírni azt az egészséges jövőt, amiben élni szeretnénk, annál valószínűbb, hogy megtesszük azokat a bizonyos első lépéseket, amelyeket bizony önmagukért nem, csak a vágyott változás érdekében teszünk meg.

Mit nem fogunk csinálni?
– nem mondjuk meg, hogy Neked mi lenne a legjobb, leghasznosabb, etc.
– nem minősítjük azt, amit korábban, most vagy a jövőben tenni akarsz
– nem erőltetünk Rád semmilyen életfilozófiát, táplálkozási irányzatot vagy kiegészítőt

Miért?

Mert ennél jobban bízunk Benned…☺
Ha szívesen csatlakoznál valamelyik következő alkalommal a „Megoldásfókuszban az egészségem” online workshophoz, nézd meg a következő eseményeinket a Facebook oldalunkon.
Vagy küld el ITT a jelentkezésedet nekünk már most!
Ha nem, akkor biztosak vagyunk benne, hogy erre nagyon jó okod van…☺

Tegyél egy próbát kötelezettségek nélkül: